Благодарствено

 

Във време, в което взаимоодействието между блогъри и бизнес е предимно на отрицателна основа, наяве са случаите на кражба на интелектуална собственост. Било то снимки или изцяло копирани статии – прочел съм доста оплаквания. От друга страна има стотици статии със помпозни заглавия: „Как да спечелим пари от Интернет?“, „Монетизация на трафика“ и други съвети за доходи от Вашата интернет страница. Повечето от тях не са много приложими в българската реалност. Затова желая да споделя един пример за коректни взаимоотношения…  

Преди две години, брат ми беше на екскурзия до Пловдив. От там се върна с приятни спомени и доста приятни снимки на града, които публикувах тук. През Декември 2009 с мен се свърза Зорница Гечева, служител в международна компания за поправка на самолети. Тя сподели желанието на работодателите си да издадат календар за новата година със снимки от България и биха искали да използват снимката на амфитеатъра от Пловдив. След като писмено оформихме формалностите, тази година си получих договореното възнаграждение.

Бих искал да благодаря за коректното отношение и проявеното търпение, към един начинаещ блогър като мен. Дано и други бизнес потребители вземат пример от тази случка. Колкото по-рано обществото ни осъзнае, че текстовете и снимките в „Интернет“ принадлежат на конкретни автори, толкова по-бързо ще се развие и европейския ни манталитет!

 

 

 

 

Снимка: Луфтханза Техник

Advertisements

2 thoughts on “Благодарствено

  1. pierrot 3, март, 2010 / 14:49

    Наистина професионално и коректно отношение 🙂

  2. Албена Цветкова 3, март, 2010 / 14:49

    Това наистина е похвално!

    А ти май не влизаш съвсем в категорията „начинаещ“ 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s