Началото

Започна световното първенство по футбол. Постепенно ЮАР стана РЮА. Неусетно Африка стана популярна. Футболисти ни предлагат масло за автомобили в тоновете реклами.

Това световно с приятели решихме да е малко по различно. Много пъти сме сядали на маса, в компания пред екрана. Тази година каним по- широк кръг познати и приятели.

Освен, че гледаме някои двубои на голям екран на полувремето се случва нещо интересно. Представя се 8-10 минутна презентация свързана с отборите, които играят. Поднесени са някои любопитни подробности от града домакин и стадиона, на който се играе мача. Но най-любопитно става при засягане на темите за спорта, славата и вярата.

И така, открихме световното със скучен двубой между Франция и Уругвай. Събралите се 20 души бяха с приповдигнато настроение. Затова атмосферата беше на ниво, въпреки постната футболна продукция. Присъствието на няколко дами, донесе колорит на нашата компания.

 

  

 

За второто ни събиране имаше огромни очаквания. Повечето присъстващи бяха отявлени фенове на Англия. Но присъствието на американец в залата внесе респект и уважение към презокеанския отбор.

 

 

 

 

На почивката на мача Англия- САЩ пуснахме кратко интервю на американския вратар Тим Хауърд. В него, играчът направил блестящ мач тази вечер, говори за мимолетната и непреходната слава.

Освен това бяха представени интересни подробности за пластмасовите тромби – вувузелите. Ето и самата презентация.

Очаквайте още снимки и подробности около бъдещите ни срещи.

>>> „Джабулани“ – топката страшилище

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s