„Джабулани“ – топката страшилище

Мачът между Бразилия и КНДР бе най-посетеният от началото на световното първенство по футбол. В сградата на Блага вест дойдоха 23 човека за да гледаме на голям екран двубоя.

Колкото повече минутите отлитаха, толкова повече северно корейските играчи печелеха симпатии. За да се стигне до 89 минута, когато почти половината присъстващи аплодираха голът на наизвестния до този момент Юн Нам Джи.

Малко по малко започва да се създава приятна футболна атмосфера. За това допринася разпределението на отговорностите по техническа поддръжка, храна и напитки и почистване. Да не пропускаме и постоянното дамско присъствие, доказвайки очарованието на футболната игра.

На полувремето излъчихме кратък филм с интервюта на бразилски футболисти. Едмилсон, Зе Роберто и настоящият капитан на „селесао“ Лусио споделиха мислите си. Те говореха за успехите, славата, парите и вечните ценности.

Освен интересния филм, имаше и кратка презентация свързана с официалната топка. Творението на Адидас, наречено „Джабулани“ предизвика много полемики и се превърна в една от запомнящите се подробности около първенството в Африка. Публикувам слайдовете за тези от вас, които се интересуват.

А има ли желаещи да гледат мачовете от световното на голям екран?

<<< НАЧАЛОТО: Първите събирания за гледане на мачове

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s