Камерите на терена: виж ти кой гледа?

Продължаваме да предаваме мачове от световното по футбол. Събират  се средно около 15-16 човека за да гледат на голям екран в София, ж.к. Люлин 10.

В груповата фаза на шампионата гледахме мачовете на всички по-големи фаворити за титлата. Някои двубои бяха по-скучни от други, но хубавото на голямата компания е, че разнообразява обстановката. Част от хората са за единия отбор, част от присъстващите подкрепят другия отбор. Има и трети, които са дошли заради компанията, макар че по принцип не гледат много футбол.

На полувремето по традиция имаше представяне на градът домакин. След това бяха споделени интересни факти за начина, по който се засичат пробяганите километри от футболистите на терена. Около зеления килим са разположени десетки камери, които следят всяко движение на 22 -та в спортни екипи. След това по електронен път се наслагват кадрите от всяка камера. Така има възможност да се измери всяка крачка на даден играч.

Поговорихме за живота на човека и как понякога си мислим, че никой не ни гледа. Всъщност Бог вижда всичко и един ден всеки човек ще даде отчет за това, което е свършил на земята.

Нека живеем така, че да не се срамуваме от живота си!

Още покрай световното:

<<< Джабулани – топката страшилище

>>>  Талисманите от световните първенства


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s