Коремни преси

Започнах редовно да правя коремни преси, в следствие на желанието си да вляза в по-добра физическа форма. Хубаво е човек да има желание, но е нужно и знание. Ще попитате, какво толкова има в правенето на коремни преси?! Сгъваш си корема и готово.

На практика има много и различни начини за упражнение на мускулите на корема. Ако нямате правилна техника, не само че няма да има голям ефект, но и можете да увредите кръста си.

Нама да се правя на голям всезнайко. Фитнесът никога не е бил стихията ми. В училище ходех известно време на фитнес с приятели, но докато те трупаха мускули аз не си давах много зор.

По-качественото напрягане на мускулите е и по-възможно след като познавате мускулите в човешкото тяло. С други думи да не се напъвате, там където няма смисъл. Това е полезна скица на човешката мускулатура.

И така днес споделям с вас сайт на един истински професионален треньор – Белчо Христов. Референциите и специализациите му са безспорно впечатляващи. Но това, което е истински полезното в сайта му за фитнес е наличието на много обяснения. Те не са сухи и на теория, а има видео, където читателите нагледно могат да видят как се правят правилно упражненията.

И така на темата за коремните преси, не бих искал да правя „copy/paste“ на статията. Затова ви препращам в ръцете на фитнес инструктора – тук.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s