Студио 865

В този събoтен ден, бих искал да споделя с вас един интересен сайт. Журналистика на високо професионално и духовно ниво в България, осъществена чрез няколко информационни канала. Това е „Студио 865“

В студиото работи екип от млади и добре подготвени професионалисти, които се стремят да предложат на българската аудитория качествени продукти. Достойното за уважение е, че главната цел е да се популяризират и изтъкват християнските и морални ценности. Ето някои от проектите:

Телевизионно предаване „Християнството“      

Единственото по рода си християнско предаване в локалния и национален ефир на България. Целта му е да запознае зрителите с основните християнски ценности, такива каквито са според свещеното писание Библията и да потърси мястото им в съвременността. Едно предаване за християнския живот, етика и вяра. Един поглед към събитията и парадоксите на ежедневието. Една провокация към търсещите истината.

Всяка неделя в 14:30ч. по телевизия „Европа“, повторение в понеделник в 10:30ч. На сайта http://hristiyanstvoto.eu всяка седмица има ново видео от неделното предаване.

 

Транс Световно Радио  

Транс Световно Радио /ТСР/ е международна нестопанска организация основана през 1952г. През 1954г. стартират първите предавания на испански и английски език. Днес програмите на ТСР се излъчват на повече от 165 езика и достигат до близо 80% от населението на света чрез 13 главни предавателя, разположени по цял свят. Това е възможност за много хора да чуят за християнството и Библията на родния си език.

Всички предавания на Транс Световно радио за България се излъчват на 1548 kHz средни вълни.  На български език – всеки ден от 21.00ч или онлайн на http://www.hristiyanskoradio.net/page.php?P=12

 „Евангелски вестник“         

На 16 декември 1994 година излиза първият брой на „Евангелски вестник“. В годините на своето съществуване той се утвърждава като единственият национален надденоминационен християнски двуседмичник. Авторите се концентрират върху християнско информационно и коментарно издание, което да работи за единството на евангелските християни в България и да подпомага църквата в стремежа й да се превърне в значим фактор в българското общество.
Днес редакционният екип продължава да се придържа към първоначално обявената концепция. Вестникът акцентира върху общохристиянските и общочовешки ценности, като на неговите страници можете да намерите мненията на водещи протестантски, православни и католически автори.

Глобална лидерска конфернция  

Това не е просто обучение или семинар. Това е събитие, което подбужда будните личности към водачество в световен мащаб. Лидери от различни раси, култури, националности и деноминации се събират за да дадат най-доброто от себе си и да възстановят този разклатен свят. Световно признати пионери в областта на бизнеса споделят ценни идеи и виждания засягайки и темите за морала, посвещението и ценностите в живота. Някои от говорителите, които видяхме на видео прожекции тази година бяха Джак Уелч, Блейк Микоски, Джим Колинс и Бил Хайбълс. Повече информация можете да откриете на http://www.christianleader.bg/index.html

Бих искал да изразя своята благодарност и признателност на екипа на „Студио 865“ за високото ниво на конференцията. Доказвате, че в България може да се организира стойностно събитие, което да има дълготраен и ползотворен ефект върху духовния климат!

 

Връзки:

 

 

 

  

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s