Рожден ден с подаръци!

Блогът „Частици от моя свят“ на 3 години!

Изминаха над 1090 дни от моята първа публикация. След като бях прекарал месеци на легло със счупен глезен, в мен се породи желание да опиша поуките и размислите си някъде. Бях чел някои блогове, но конкретно имах наблюдения върху блога на мой близък приятел и наставник – Людмил Ятански (виж тук).

И така, след като имах свободно време, започнах писане, паралелно с опознаване на блог платформата Blogspot. Споделих разсъждения за спорта, гоненето на победата и честната игра по „принципа на Кубертен“. Така се роди статията „Олимпийски принцип“ (виж тук).

Последва смяна на изгледа на блога с WordPress и една шеметна година. В края на 2008 г. изгубих баща си ненадейно и прекъснах писането. Дори се замислях да спра с блог начинанието. Все пак продължих с довода, че е нужно да изкарам наяве своите мисли и разсъждения.

Така през пролетта на 2009 г. се запознах с жената на живота ми. Бяхме почти непознати един за друг. Чрез блога ми, тя е имала възможност за кратко време да прочете моите размисли в период на 2 години. Истината е, че когато човек публикува статии в интернет, неминуемо споделя част от себе си, разкрива се за читателите.

Втората половина на 2009 г. бе заета с избор на сватбена рокля, ресторант, празнична украса, покани и много, много приятни емоции. Едно ново начало на съвместен живот. 

Първата година от брака ми измина много бързо. Моята половинка е прекрасен човек, който ме допълва и подкрепя. На нея дължа много и се надявам бъдещето ни да бъде изградено с любов и подкрепа.

 Вярно е, че напоследък пиша по-рядко. Това не означава, че нямам желание или стимул за писане. Миналата нощ докато лежах в леглото си преди да заспя, обмислях идеи за публикации. Нужно е единствено да се отдели време за размисъл, изследване и писане. Е, може би един ден като стана пенсионер (с бял костюм : ) ще се разхождам из някое крайморско градче в търсене на музата за поредната история. Времето ще покаже!

Да се върнем към настоящето и предстоящия рожден ден на 8ми Декември. Обявавам игра с подаръци, по случай 3-тия рожден ден на „Частици от моя свят“. Ще раздам 3 награди на читатели, които са коментирали тази публикация. Можете да ми напишете пожелание тук или във Фейсбук страницата на блога ми (ето тук).

Победителите ще бъдат избрани чрез жребии и обявени на 9ти Декември! 

До нови срещи по страниците на блога ми…  

 

 

 

 

Как отпразнувах  1вия рожден ден на блога?

снимки: GettyImages

  

 

Advertisements

3 thoughts on “Рожден ден с подаръци!

 1. Arcadia 6, декември, 2010 / 14:49

  Честит блогски ден-ден Пепи Р (точка)! Пожелавам ти с още по-голям хъс и дръзновение да променяш света около себе си! Поздрави.

 2. Йоана Ангелова 6, декември, 2010 / 14:49

  Честито! По-малкото публикации говорят за повече време, посветено на общуване със съпругата ти, а това е чудесно 🙂

 3. Хриси 9, декември, 2010 / 14:49

  Честит юбилей!
  наистина много интересни и вълнуващи събития са „влезли“ в живота ти през трите години. Не е малко за над 1 000 дни живот и размисъл!
  НИТО ДЕН БЕЗ РЕД СЕ ПРОМЕНЯ В НИТО ДЕН БЕЗ ЛЮБОВ И РАЗМИСЪЛ!
  До нови идеи и нови книжни „чудеса“, от които деня на хората става по-смислен и различен!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s